Zamena DC i micro USB konektora na tabletu

Do oštećenja micro USB konektora uglavnom dolazi usled nedovoljne pažnje tokom izvlačenja punjača iz samog konektora. Takođe , konektor može da se odlomi prilikom pada tableta ili ako pokušamo da priključimo neodgovarajući punjač.

Ukoliko ste primetili da se konektor na Vašem tabletu pomera levo desno,  da se baterija ne puni i ako ste slučajno isčupali ili polomili konektor , vreme je da donesete tablet na zamenu istog. Savetujemo Vam da što pre uradite zamenu konektora , jer ukoliko zanemarite problem može doći do kvara cele matične ploče na kojoj se nalazi konektor. Zamena micro USB konektora je složena i precizna popravka , zbog toga što se ceo tablet rasklapa skroz do matične ploče odakle se skida konektor i zamenjuje novim. U PL servisu imamo stručan tim servisera koji ove probleme rešavaju svakodnevno.

U našem servisu  posedujemo veliki broj micro USB konektora za skoro svaki model tableta. Ako u servisu nemamo potreban deo , u tom slučaju naručujemo od dobavljača i popravke ovog tipa završavamo za jedan radni dan. PL servis daje garanciju na 6 meseci od datuma zamene konektora , osim ako je u pitanju fizičko oštećenje , tada se garancija ne uvažava.