tabletic_naslov

TABLET SERVIS

Svi smo svesni koliko su tableti danas široko rasprostranjeni i da su postali deo naše svakodnevnice. Njihova prednost u odnosu na laptop i desktop računare je upravo u tome što su praktični, modernog su izgleda i lako prenosivi i to ih svrstava u uređaje koji se danas najviše koriste.

Tableti , kao i svaki drugi uređaji imaju svoje dobre i loše strane. Pored svih prednosti koje imaju, tableti se vrlo često i kvare. Najčešći kvarovi podrazumevaju oštećenje micro USB ili DC konektora, pucanje touch ili LCD panela i u velikom broju slučajeva usporen rad sistema (softvera) na tabletu.

 

Ukoliko je Vaš tablet neispravan ili sporo radi, mi Vam možemo pomoći. Nema potrebe da kupujete novi tablet kada možete popraviti Vaš trenutni. Naš servis Vam nudi veliki broj usluga za servisiranje i popravku tableta kao što su :

Popravka tableta nije ni malo lak i jednostavan zadatak. Potrebno je pre svega stručno i praktično znanje servisera, odgovarajući alat, kao i preciznost  tokom rada.  Tablet se u većini slučajeva skroz rasklapa da bi se mogla izvršiti dijagnostika , a zatim se vrši i popravka uređaja. Ovakva vrsta servisa zahteva potpunu koncentraciju i oprez od strane servisera , jer i najmanja moguća greška može da bude kobna po uređaj na kom se vrši popravka. Zato je vrlo bitno da popravku tableta vrši stručno lice, kako ne bi došlo do većih posledica.

Naš servis poseduje savremenu opremu i alat za sve vrste popravki na tablet uređajima.Imamo na lageru širok spektar rezervnih delova za sve postojeće brendove.

 Ako želite da Vaš tablet radi kao i prvog dana, posetite PL servis računara!